• NL
 • EN
 • Bouwpartners

  Veel meer efficiëntie door optimalisatie van het ATS

  Bouwpartners, een toonaangevend uitzendbureau in de bouwsector, benaderde HRlinkIT om hun Applicant Tracking System (ATS), Carerix, te optimaliseren en zo de efficiëntie fors te verbeteren. 

  De uitdaging
  De uitdaging

  Bouwpartners wilde de efficiëntie van het recruitmentproces verhogen, zonder ingrijpende aanpassingen. HRlinkIT bedacht een 4-stappenplan om met zo weinig mogelijk middelen, zo’n groot mogelijke efficiëntie te bereiken.

  4 stappen
  4 stappen
  1. Configuratie ATS
   Als eerste stap richtte HRlinkIT zich op het optimaliseren van de configuratie van het ATS. Hierdoor werden inefficiënties geminimaliseerd en heeft Bouwpartners een geoptimaliseerd platform dat volledig aansluit bij hun specifieke werkwijze.
  2. Snel kandidaten voorstellen
   Daarnaast voegde HRlinkIT functionaliteiten toe voor snelle registratie van profielen die spontaan konden worden voorgesteld aan klanten. Dit stelt Bouwpartners in staat om snel en effectief interessante profielen te identificeren en beter in te spelen op de dynamiek van de arbeidsmarkt.

  3. Prioriteiten- en actiepaneel
   Met de implementatie van een prioriteiten- en actiepaneel krijgt elke klant van Bouwpartners een prioriteitenlabel toegewezen. In het paneel ziet de recruiter automatisch hoeveel keer hij zijn klant dit jaar nog moet contacteren en bezoeken, afhankelijk van de prioriteiten score.
  4. Koppeling met KVK
   Tot slot zorgde de KVK-integratie ervoor dat organisatiegegevens altijd up-to-date waren, waardoor Bouwpartners kon vertrouwen op nauwkeurige en actuele informatie in het ATS.


  Wil je jouw ATS ook optimaliseren voor meer efficiëntie? Lees meer over onze optimalisatie scan. 

  Cases

  Time to get started.
  Time to get started.

  Barst je van de ideeën, maar twijfel je over de aanpak? Of loop je tegen een technologisch dilemma aan? Boek een gratis innovatiegesprek om te brainstormen en sparren met een recruitment tech specialist.

  Get in touch