• NL
 • EN
 • Diensten

  IT strategie & recruitment innovatie

  Alles begint met een goed plan. Wie wil inzetten op automatisatie, efficiëntie en digitale experience in het recruitmentproces heeft enorm veel mogelijkheden. Wat zijn jouw opties en hoe pak je het slim aan?

   

  Gratis strategiegesprek

  Heb je een vraagstuk rond digitalisering of recruitmenttechnologie? Plan een strategiegesprek in onze agenda om te sparren. We proberen in een korte tijd bruikbaar advies en tips te geven.

   

  Gratis digital maturity scan

  Test jouw digitale maturiteit, vergelijk je score met de rest van de recruitmentsector en download jouw rapport met gepersonaliseerd advies en inzichten.

   

  Technologie scan

  Heb je software nodig om jouw recruitmentproces efficiënter en digitaler te maken? We gaan op zoek naar wat je juist nodig hebt en welke software in aanmerking komt.

   

  IT optimalisatie scan

  Vaak heb je al goede software, maar benut je de opties niet optimaal. Hoe kun je al jouw software slimmer inzetten in het recruitmentproces zodat het echt rendeert?

   

  Innovation scan

  De innovation scan is het startpunt van een digitale business voor recruitmentbureaus. We stellen een actieplan op waarmee je de ROI verhoogt en technologie slimmer inzet.

   

  Recruitment tech blueprint

  Innovatie is cruciaal. Onze recruitment tech blueprint helpt je jouw innovatiebudget te besteden aan technologie die werkt – met een concreet plan van aanpak waarmee je direct aan de slag kunt.

   

  Insights & inspiration sessie

  Recruitmenttech verandert in stroomversnelling. Met welke groeistrategie bewaar je de voorsprong? Wat kan er geleerd worden van andere industrieën? Denk vooruit en wees geïnspireerd.

   

  Mini scan

  Loop je tegen een technologisch dilemma aan? Wil je innoveren en optimaliseren, en heb je nood aan een brainstorm met recruitment tech experts? We sparren over jouw specifieke vraag of dilemma.

   

  Cases

  Haal méér uit technologie
  Haal méér uit technologie

  Barst je van de ideeën, maar twijfel je over de aanpak? Of loop je tegen een technologisch dilemma aan? Boek een gratis innovatiegesprek om te brainstormen en sparren met een recruitment tech specialist.

  Get in touch