• NL
 • EN
 • Hoe we elk project doen slagen

  Onze aanpak

  1

  Transformatie en innovatie: een continu proces.

  Bij HRlinkIT geloven we in een totaalaanpak van idee tot realisatie én next steps. Alles wat wij bedenken en implementeren is gebaseerd op een doordachte optimalisatiestrategie. En staat in verbinding met elkaar. Maar ook na oplevering blijven wij kritisch kijken en innovaties voorstellen zodat je organisatie niet stilstaat.

  Analyseren en bedenken

  We starten altijd met een grondige analyse. Vervolgens tekenen we slimme strategieën en technologieën uit die je bedrijf doen groeien. 

  Ontwerpen en bouwen

  We ontwerpen, implementeren en integreren innovatieve recruitmentoplossingen. Wat nog niet bestaat, gaan we bouwen. 

  Optimaliseren en ondersteunen

  Na oplevering bieden we ondersteuning aan zodat je niet met je vragen blijft zitten. We helpen je verder groeien via trainingen en inspiratiesessies.

  2

  We geloven dat de juiste technologie recruitment beter maakt.

  Daarom volgen wij de arbeidsmarkt en technologische trends op de voet om voor jou de perfecte technologische match te vinden. En om je blijvend te inspireren, want we bouwen ook disruptive platformen from scratch. Wij hebben maar één doel voor ogen: futureproof recruitmenttechnologie die voor jou het verschil maakt.

  3

  We vertrekken vanuit je bedrijfsuitdagingen, niet vanuit software.

  We analyseren eerst het probleem dat jij op tafel legt en gaan op zoek naar alle mogelijke oplossingen. Vervolgens kijken we welke HR-recruitmentsoftware of innovatieve oplossing hier een antwoord op biedt. Zo ben je zeker dat je geen overbodige investeringen doet. We denken dus kritisch mee over jouw groeidoelstellingen en hoe je deze optimaal kunt realiseren. 

  4

  We bouwen enkel oplossingen waarin we zelf geloven.

  Bij elke aanvraag stellen we onszelf de vraag: wat is technologisch én strategisch de beste oplossing op lange termijn? Zijn we overtuigd dat we het gewenste resultaat kunnen behalen? Pas dan zeggen we ja. Want jouw project is ons project, en daar gaan we helemaal voor.

  5

  We zijn niet gebonden aan leveranciers en kijken kritisch naar trends.

  Zo ben je zeker van een oplossing die echt bij je organisatie, budget en doelstellingen past. We kiezen weloverwogen voor tools die futureproof zijn én die zichzelf reeds bewezen hebben. Op één jaar tijd werkten we met meer dan 40 verschillende oplossingen. Daag ons dus gerust uit.

  6

  We weten wat er speelt binnen de HR-wereld en op vlak van recruitmenttechnologie.

  We weten wat er speelt in de recruitmentwereld en hebben inzicht in de evoluties op de arbeidsmarkt. kunnen we de juiste linken leggen en is ons strategisch en technologisch advies steeds on point. Zijn onze oplossingen innovatief en bieden ze een concreet antwoord op de uitdagingen en noden van recruitment en iedereen betrokken bij het recruitmentproces.

  Awards voor onze innovatieve recruitmentoplossingen

  +100

  HR-dienstverleners gedigitaliseerd

  100%

  Technologie-onafhankelijk

  +20

  Digitale specialisten

  Realisaties waar we trots op zijn

  Time to get started.
  Time to get started.

  Barst je van de ideeën, maar twijfel je over de aanpak? Of loop je tegen een technologisch dilemma aan? Boek een gratis innovatiegesprek om te brainstormen en sparren met een recruitment tech specialist.

  Get in touch