• NL
 • EN
 • Over ons

  Award-winning recruitmenttech agency

  Bij HRlinkIT geloven we dat technologie het recruitmentproces een pak efficiënter kan doen verlopen. Het maakt niet alleen de zoektocht naar talent makkelijker, maar ook kwalitatiever. 

  HRlinkIT in cijfers

  +100

  Meer dan 100 bedrijven getransformeerd

  +40

  Meer dan 40 verschillende recruitmenttools

  100%

  100% onafhankelijk van software-aanbieders
  Wij denken mee over de toekomst van recruitment 
  Wij denken mee over de toekomst van recruitment 

  HRlinkIT bedenkt, ontwerpt en bouwt innovatieve recruitmentoplossingen. We vertrekken altijd vanuit je bedrijfsuitdagingen, niet vanuit software. Wat helpt je écht vooruit? Hoe kunnen we je recruitmentproces eenvoudiger maken? Of hoe kunnen we de candidate journey verbeteren? Met onze slimme oplossingen maken we niet alleen een einde aan saai werk, maar helpen we je ook betere resultaten behalen en verhogen we de candidate experience.

  Een plek waar je je meteen thuis voelt
  Een plek waar je je meteen thuis voelt

  Enkel wanneer iedereen zich goed voelt, kun je als team de strafste dingen realiseren. We doen dan ook ons best om het bij ons net zo gezellig te maken als thuis. We communiceren open met elkaar en laten iedereen zijn spontane zelf zijn.

  Een hecht team dat vooruit wilt
  Een hecht team dat vooruit wilt

  We zijn een team van recruitmenttech- en arbeidsmarktexperten, implementatiespecialisten en IT-ers.  Een hecht team dat elkaar helpt, motiveert en aanmoedigt om mee het glas te heffen op een geslaagd project. Een enthousiaste bende met een kleine hoek af, maar net dat zorgt voor de meest innovatieve inzichten.

  Een job in recruitmenttech?
  Een job in recruitmenttech?

  Hou je als developer van een technische uitdaging of ben jij een strategisch mastermind? Wil je je kennis, inzichten en ervaring inzetten binnen de wereld van recruitmenttechnologie? Laat van je horen!