• NL
 • EN
 • Optimalisatie scan

  Heb je het gevoel dat de software in jullie organisatie niet optimaal gebruikt wordt? Vaak heb je al goede software, maar benut je de opties niet optimaal. Hoe kun je al jouw software slimmer inzetten in het recruitmentproces zodat het echt rendeert? 

  Wat is een Recruitmentsoftware Optimalisatie Scan?
  Wat is een Recruitmentsoftware Optimalisatie Scan?

  Veel recruitmentbureaus benutten niet volledig het potentieel van hun ATS en andere software. Met onze Optimalisatie Scan gaan we na hoe je maximale efficiëntie en innovatie bereikt door jullie bestaande software beter in te zetten.

  HRlinkIT heeft al meer dan 100 recruitmentbureaus geholpen met het inrichten en verbeteren van hun ATS en technologie-ecosysteem. Wij hebben een ruime kennis van recruitmenttechnologie en recruitmentprocessen.

  Hoe gaan we te werk?
  Hoe gaan we te werk?
  1. Intake
   In een intake bespreken we jouw huidige situatie, doelstellingen, visie en verwachtingen.
  2. Workshops
   In enkele workshops met jullie recruiters, managers en andere stakeholders analyseren we het recruitmentproces en de technologie: wat heeft iedereen nodig om zo efficiënt mogelijk te werken? Wat loopt nog handmatig?
  3. Inrichting
   We bekijken hoe technologie vandaag ingezet wordt: hoe is het ingericht, welke functionaliteiten worden er gebruikt en wat ontbreekt er voor een efficiëntere workflow?
  4. Oplossing
   We werken drie voorstellen tot optimalisatie uit, gekoppeld aan de roadmap. We zorgen dat jouw technologie-ecosysteem optimaal is ingericht voor veel meer efficiëntie in jullie dagelijkse werk.
  Waarom HRlinkIT?

  We zijn niet gebonden aan leveranciers en kijken kritisch naar trends.

  Zo ben je zeker van een oplossing die echt bij je organisatie, budget en doelstellingen past. We kiezen weloverwogen voor tools die futureproof zijn én die zichzelf reeds bewezen hebben. Op één jaar tijd werkten we met meer dan 40 verschillende oplossingen. Daag ons dus gerust uit.


  We weten wat er speelt binnen de HR-wereld en op vlak van recruitmenttechnologie.

  We weten wat er speelt in de recruitmentwereld en hebben inzicht in de evoluties op de arbeidsmarkt. kunnen we de juiste linken leggen en is ons strategisch en technologisch advies steeds on point. Zijn onze oplossingen innovatief en bieden ze een concreet antwoord op de uitdagingen en noden van recruitment en iedereen betrokken bij het recruitmentproces.


  We vertrekken vanuit je bedrijfsuitdagingen, niet vanuit software.

  We analyseren eerst het probleem dat jij op tafel legt en gaan op zoek naar alle mogelijke oplossingen. Vervolgens kijken we welke HR-recruitmentsoftware of innovatieve oplossing hier een antwoord op biedt. Zo ben je zeker dat je geen overbodige investeringen doet. We denken dus kritisch mee over jouw groeidoelstellingen en hoe je deze optimaal kunt realiseren.

  Bereik meer met technologie
  Bereik meer met technologie

  Prik een moment in de agenda voor een gratis strategiegesprek.