• NL
  • EN
  • Optimalisatie scan

    Heb je het gevoel dat de software in jullie organisatie niet optimaal gebruikt wordt? Vaak heb je al goede software, maar benut je de opties niet optimaal. Hoe kun je al jouw software slimmer inzetten in het recruitmentproces zodat het echt rendeert? 

    Meer uit je software halen
    Meer uit je software halen

    Hoe werkt jouw proces en hoe gebruik je software?

    We brengen jouw proces en technologie in kaart. Uit welke stappen bestaat jouw recruitmentproces? Wat verloopt manueel en voor welke zaken wordt er software gebruikt? 

    Wat kan beter?

    Gebruikt iedereen in de organisatie de software op de juiste manier of ontstaan er datasilo’s? Bevat jouw software functionaliteiten die je vandaag nog niet gebruikt maar wel een grote meerwaarde kunnen bieden? We stellen concrete oplossingen en verbeterpunten voor. 

     

    Waarom HRlinkIT?

    We zijn niet gebonden aan leveranciers en kijken kritisch naar trends.

    Zo ben je zeker van een oplossing die echt bij je organisatie, budget en doelstellingen past. We kiezen weloverwogen voor tools die futureproof zijn én die zichzelf reeds bewezen hebben. Op één jaar tijd werkten we met meer dan 40 verschillende oplossingen. Daag ons dus gerust uit.


    We weten wat er speelt binnen de HR-wereld en op vlak van recruitmenttechnologie.

    We weten wat er speelt in de recruitmentwereld en hebben inzicht in de evoluties op de arbeidsmarkt. kunnen we de juiste linken leggen en is ons strategisch en technologisch advies steeds on point. Zijn onze oplossingen innovatief en bieden ze een concreet antwoord op de uitdagingen en noden van recruitment en iedereen betrokken bij het recruitmentproces.


    We vertrekken vanuit je bedrijfsuitdagingen, niet vanuit software.

    We analyseren eerst het probleem dat jij op tafel legt en gaan op zoek naar alle mogelijke oplossingen. Vervolgens kijken we welke HR-recruitmentsoftware of innovatieve oplossing hier een antwoord op biedt. Zo ben je zeker dat je geen overbodige investeringen doet. We denken dus kritisch mee over jouw groeidoelstellingen en hoe je deze optimaal kunt realiseren.

    Bereik meer met technologie
    Bereik meer met technologie

    Prik een moment in de agenda voor een gratis strategiegesprek.