• NL
 • EN
 • Diensten

  Training en ondersteuning

  De digitale wereld evolueert snel. Daarom helpen we je digital first te blijven via trainingen en inspiratiesessies. We leiden je mensen op zodat zij vlot aan de slag kunnen en bieden ondersteuning na oplevering aan.

   

  Op regelmatige basis komen we bij je langs om je recruitmenttechnologie en je wervings- en selectieprocessen te evalueren. Welke trends op de arbeidsmarkt en technologische vernieuwingen zijn voor jou relevant? Hoe doet je organisatie het vandaag en morgen? Wij zorgen ervoor dat de technologie binnen jouw bedrijf mee evolueert zodat jij kunt blijven groeien.

  ATS opleidingen

  Wil je ervoor zorgen dat nieuwe medewerkers uniform en effectief kunnen werken met jullie ATS? HRlinkIT organiseert Gebruiker en Administrator opleidingen voor Bullhorn, Carerix, Bullhorn for Salesforce en Connexys in Gent of bij jou op kantoor.

   

  Groeiadvies

  Na een succesvolle digitalisatie is het belangrijk dat je blijft bewegen en je je voorsprong niet verliest. Regelmatig zitten we samen en bespreken we relevante HR-trends en technologische vernieuwingen, kijken we wat we kunnen optimaliseren en hoe jij als bedrijf kunt blijven innoveren.

   

  Support

  Na oplevering staat ons Customer Success Team klaar voor verdere ondersteuning. Een optionele service waarbij we niet alleen je vragen over de recruitmentsoftware en tools beantwoorden, maar ook regelmatig updates uitvoeren en eventuele problemen opvangen zodat je zo weinig mogelijk tijd verliest.

   

  Cases

  Alle kansen van technologie benutten?
  Alle kansen van technologie benutten?

  Barst je van de ideeën, maar twijfel je over de aanpak? Of loop je tegen een technologisch dilemma aan? Boek een gratis innovatiegesprek om te brainstormen en sparren met een recruitment tech specialist.