• NL
 • EN
 • Salesforce Optimalisatie scan

  Gebruik je al Salesforce voor recruitment en wil je meer halen uit de software? Dan optimaliseren we jouw inrichting! 

  Wat is een Salesforce Optimalisatie Scan?
  Wat is een Salesforce Optimalisatie Scan?

  Veel recruitmentbureaus die Salesforce inzetten, benutten niet volledig het potentieel van de software. Met onze Optimalisatie Scan gaan we na hoe je maximale efficiëntie en innovatie bereikt door jullie bestaande Salesforce-oplossing beter in te zetten. 

  HRlinkIT heeft al meer dan 50 recruitmentbureaus geholpen met het inrichten en verbeteren van Salesforce. Wij hebben een ruime kennis van de functionaliteiten, integraties en uitbreidingen van het platform.

  Hoe gaan we te werk?
  Hoe gaan we te werk?
  1. Intake
   In een intake bespreken we jouw huidige situatie, doelstellingen, visie en verwachtingen.
  2. Workshops
   In enkele workshops met jullie recruiters, managers en andere stakeholders analyseren we het recruitmentproces en de technologie: wat heeft iedereen nodig om zo efficiënt mogelijk te werken? Wat loopt nog handmatig?
  3. Inrichting
   We bekijken hoe Salesforce vandaag ingezet wordt: hoe is het ingericht, welke functionaliteiten worden er gebruikt en wat ontbreekt er voor een efficiëntere workflow?
  4. Oplossing
   We werken drie voorstellen tot optimalisatie uit, gekoppeld aan de roadmap. We zorgen dat jouw Salesforce-ecosysteem optimaal is ingericht voor veel meer efficiëntie in jullie dagelijkse werk.
  Waarbij we nog kunnen helpen:
  Waarbij we nog kunnen helpen:

  Verhoog de betrokkenheid van kandidaten

  Wil je duizenden kandidaten in je database reactiveren, dubbels vermijden en GDPR-consent efficiënt verlengen? HRlinkIT helpt bij het configureren van sollicitatieflows met naadloze integratie van profielverrijking, pre-screening, afspraakplanning en meer.

   

  Verhoog de conversieratio’s

  Voorkom dat kandidaten afvallen tussen sollicitatie en aanwerving met HRlinkIT. Wij optimaliseren recruitmentprocessen, verminderen de doorlooptijd en zorgen voor een productiviteitswinst van gemiddeld 30%.

   

  Mogelijk maken van digitale services

  Hoe transformeer je bestaande bedrijfsprocessen naar digitale diensten? Hoe breid je traditionele activiteiten uit met online diensten? We helpen bij het creëren van digitale oplossingen zoals portalen, touchpoints en connectoren voor VMS en planning.

   

  Verbetering van leverancierssamenwerking

  Naadloze integratie met leveranciers, lokaal of internationaal, is essentieel om je klanten succesvol te ondersteunen. HRlinkIT biedt digitale oplossingen die perfect aansluiten bij jouw bedrijf.

   

  Haal meer uit jouw Salesforce-oplossing

  Optimaliseer je Salesforce-ecosysteem en haal het meeste uit je licenties met HRlinkIT’s best practices. Voorkom valkuilen en benut de bestaande Salesforce-functionaliteiten voor een efficiëntere workflow.

  10

  ervaren Salesforce experts

  400

  succesvolle implementatieprojecten

  20

  jaar ervaring in recruitmenttech

  Werk ook slimmer dan je branchegenoten!

  Jouw Salesforce optimaliseren? Wij staan voor je klaar!
  Jouw Salesforce optimaliseren? Wij staan voor je klaar!

  Boek een vrijblijvend gesprek met Daniël. Hierin bespreken we jouw uitdagingen en toekomstplannen en leggen we onze aanpak uit.