• NL
 • EN
 • Innovation scan

  De Innovation scan is het startpunt van een succesvolle digitale business voor recruitmentbureaus.

  Meer productiviteit en efficiëntie, dat bereik je door de juiste keuzes te maken op het juiste moment. Wat die keuzes zijn, hangt af van jouw processen en organisatie. 

  Digital first

  Hoe kun je de digitale beleving van jouw klanten en kandidaten verhogen?

  Verhoog ROI

  Optimaliseer je recruitmentproces, detecteer bottlenecks en verhoog de ROI.

  Slim met tech

  Doe meer met jouw bestaande of nieuwe software en zet data slim in

  Doordacht digitaliseren met een digitale coach
  Doordacht digitaliseren met een digitale coach

  Wil je als recruitmentbureau innoveren en de ROI verhogen? Als digitale coach analyseren we de recruitmentprocessen van de kandidaat, klant en recruiter. We bepalen waar technologie ingezet kan worden voor maximale efficiëntie. 

  1. Neutrale digitale sparring partners met expertise over recruitmenttechnologie en innovatie.
  2. Krijg inzicht in de jouw huidig proces, mogelijkheden en bottlenecks.
  3. Kies met zekerheid de juiste aanpak en technologie om te digitaliseren.
  Het innovatie-traject
  Het innovatie-traject

  1. Intake gesprek

  Om je huidige situatie beter te kunnen benaderen, plannen we met jou een intakegesprek in om te peilen waar je doelen liggen en in welk opzicht van het recruitmentproces je elementen efficiënter wilt laten verlopen.

  2. Procesdefinitie

  We bekijken, analyseren en definiëren jouw businessprocessen grondig met de verschillende stakeholders in jouw organisatie.

  3. Knelpuntanalyse

  Daarna analyseren we jouw bottlenecks en brengen we deze in kaart, zodat duidelijk wordt welke (deel)processen en acties in jouw recruitmentproces suboptimaal of blokkerend zijn.

  4. Solution design

  Vervolgens gaan onze solution architects aan de slag met alle analyses en informatie en wordt een concreet actieplan en roadmap opgesteld dat voldoet aan jouw doelstellingen en waarmee jouw ROI stijgt.

  5. Roadmap

  Ten slotte presenteren we de bevindingen en inzichten van onze experts in een roadmap. Deze roadmap geeft je een duidelijk overzicht van de ‘next steps’ en hoe je de time to hire en cost per hire verbetert.

  Resultaat? Een concreet actieplan.
  Resultaat? Een concreet actieplan.
  Tijdsinvestering

  De innovation scan heeft een gemiddelde doorlooptijd van 4 tot 6 weken om zo snel mogelijk te kunnen starten met jouw digitalisatie.

  Voor wie?

  De scan is ideaal voor middelgrote tot grote HR-dienstverleners en recruitmentbureaus die willen inzetten op efficiëntie, automatisatie en de digitale beleving van klant en kandidaat.

  Download de brochure