• NL
 • EN
 • Blog
  02 jun 2021

  HRlinkIT bestaat 20 jaar en lanceert gratis Digital Maturity Scan

  HRlinkIT bestaat 20 jaar en zet in op strategisch advies in Nederland. Dat is 2x groot nieuws dat we vieren met een gratis Digital Maturity Scan voor alle recruitmentbureaus Nederland en België.

  Wat in 2001 begon als een klein bureau voor systeemadministratie, groeide uit tot de belangrijkste HR service provider in de Benelux. Vandaag, 20 jaar later, kondigen we met trots aan onze focus te leggen op strategisch technologie-advies op de Nederlandse markt. Een logische keuze, want de connectie met Nederland groeit al jaren. We willen hier de komende jaren verder op focussen en vooral onze strategische dienstverlening uitbreiden in Nederland.

  Sneller en intensiever digitaliseren

  We gaan niet zomaar richting onze noorderburen, we doen dat met vier gloednieuwe, strategische scans. De scans zijn het ideale hulpmiddel waarmee recruitmentbureaus sneller en intensiever kunnen digitaliseren én meer potentieel leren benutten. We onderzoeken zaken als: Wat is je ROI? Waar in het proces kun je met digitalisering de hoogte efficiëntie bereiken? We analyseren en stippelen een doordacht en innovatief stappenplan uit.

  Gratis digital maturity scan

  Concreet bieden we vier type scans aan voor verschillende soorten uitdagingen: de digital mini scan, de innovation scan, de blueprint scan en de tijdelijk gratis digital maturity scan. Met die digital maturity scan kunnen recruitmentbureaus in één oogopslag te weten komen hoe volwassen ze al zijn op digitaal gebied, en bovendien tegelijk advies krijgen over hoe hun innovatie te verbeteren. Vanaf 1 juni tot 1 september kun je de digital maturity scan invullen en ontvang je gratis een persoonlijk adviesrapport. Gewoon doen dus!

  Time to get started.
  Time to get started.

  Barst je van de ideeën, maar twijfel je over de aanpak? Of loop je tegen een technologisch dilemma aan? Boek een gratis innovatiegesprek om te brainstormen en sparren met een recruitment tech specialist.

  Get in touch