• NL
 • EN
 • Recruitment tech blueprint

  Innovatie is cruciaal. Onze HR tech blueprint helpt je jouw innovatiebudget te besteden aan technologie die werkt – met een concreet plan van aanpak waarmee je direct aan de slag kunt.

  Via workshops met je key stakeholders vertalen we jouw visie, ambitie en concrete uitdagingen naar een digitale strategie met een sterke technologische structuur.

  Startpunt

  De IT architecture blueprint is het startpunt van een sterk digitaal transformatieproject. We helpen jou slimme keuzes te maken met een waterdichte strategie.

  Full potential

  We analyseren het recruitmentproces en kijken hoe je jouw volledige potentieel kunt benutten. We maken een stappenplan om al jouw mogelijkheden en doelstellingen te realiseren.

  Tech-architectuur

  Met de juiste technologie kun je ontzettend veel bereiken. We tekenen een slimme structuur uit waarbij je de juiste technologie inzet op de juiste plaatsten in jouw proces.

  Programma
  Programma

  1. Intake gesprek

  Om je huidige situatie beter te kunnen benaderen, plannen we met jou een intakegesprek in om te peilen waar je doelen liggen en in welk opzicht van het recruitmentproces je elementen efficiënter wilt laten verlopen.

   

  2. Workshops

  In 3 tot 5 workshops gaan we met de verschillende stakeholders in gesprek en analyseren we jouw huidige recruitmentproces grondig. Op die manier krijgen we inzicht in jouw visie, bottlenecks en mogelijkheden.

   

  3. Solution Design

  Onze solution architecten gaan aan de slag met de uitkomsten van de workshops. Ze werken een digitale blueprint uit voor de komende 3 of 5 jaar.

   

  4. Roadmap

  We vertalen de visie, ambitie en concrete uitdagingen naar een digitale strategie en concrete roadmap met een sterke technologische structuur.

  Praktisch

  Doorlooptijd

  De duur van de blueprint ligt tussen de 6 en 8 weken en is sterk afhankelijk van de grootte van jouw organisatie en de complexiteit van jouw proces en doelstellingen.

  Doelgroep

  HR-dienstverleners die een strategisch klankbord en kader nodig hebben om hun digitale plannen en ambities te realiseren of organisaties die een digitaal transformatieplan willen uitwerken voor de aandeelhouders.

  Kostprijs

  De kostprijs van de blueprint scan ligt tussen de 6 en 8 weken en is sterk afhankelijk van de grootte van jouw organisatie en de complexiteit van jouw proces en doelstellingen.
  Wat kun je verwachten?
  Wat kun je verwachten?

  Diepgaande analyse
  We gaan grondig te werk om jouw bottlenecks en mogelijkheden zo goed mogelijk te bepalen. Daarvoor gaan we in gesprek met verschillende afdelingen: wat doen ze vandaag, wat loopt goed, wat kan of moet beter?

   

  Vertrekken doen we vanuit jouw uitdagingen
  We hebben geen kant-en-klaar stappenplan of oplossing liggen, we kijken heel gedetailleerd naar jouw specifieke proces, stakeholders, visie, en vertalen dat naar een stevige basis.

   

  Wij kijken verder dan de nabije toekomst
  In al onze plannen kijken we vooruit en zorgen we ervoor dat we met wendbare en flexibele ideeën naar voor komen om de nieuwste trends in recruitmenttech altijd een stap of twee voor te zijn.

  Boek een gratis intake
  Boek een gratis intake

  In een call bespreken we jouw uitdagingen en kijken we welke scan het best bij jouw doelstellingen aansluit.

  Mooie voorbeelden