• NL
 • EN
 • Must-reads volgens recruitment tech expert Dries

  Het einde van de kandidatenmarkt?

  Dries Vrijders:  “De wereld is in enkele maanden helemaal veranderd. Nieuwe kandidaten vinden is niet langer uitdaging nummer 1 voor de recruitmentsector, klantrelaties zijn dat. De focus van HR-dienstverleners verschuift drastisch. Zien we binnenkort nieuwe technologie verschijnen die zich vooral op de klantrelatie focust?”

  Onderzoek naar impact COVID-19 op arbeidsbemiddeling
  Onderzoek naar impact COVID-19 op arbeidsbemiddeling

  Welke verschuivingen zagen we in Covid-jaar 2020 in de wereld van recruitment? En wat brengt het volgende? De vooruitblik van recruitment tech-gigant Bullhorn toont alvast een aantal opvallende verschuivingen in hoe HR-bemiddelaars hun investeringen zullen inzetten. Zo is de gedoodverfde nummer 1 – een betere ervaring voor kandidaten creëren – van zijn troon gestoten door het aanhalen van beheren van klantrelaties. In de wereld van technologie valt dan weer op dat het sneller vinden van de juiste kandidaat in de bestaande database, het haalt van het bereiken van nieuwe kandidaten. Wat de vooruitzichten voor het voorjaar ook mogen zijn, in de investeringen van HR-dienstverleners zal het virus dus zeker nog langer doorwerken.

  Presentatie Josh Bersin: The Pandemic Economy, a New World for Leadership and HR
  Presentatie Josh Bersin: The Pandemic Economy, a New World for Leadership and HR

  Er is al veel gezegd en geschreven over de impact van Covid-19 op de economie, maar zelden met de diepgang en het bereik van Josh Bersin in deze presentatie over ‘The Pandemic Economy.’ In 5 minuten geeft deze internationale thought leader op het vlak van HR en HR tech cruciale inzichten in de rol van HR in een veranderend economisch en sociaal klimaat

  Luistertip: de podcasts van HR Podcast over innoveren in HR en technologie
  Luistertip: de podcasts van HR Podcast over innoveren in HR en technologie

  Wie in tijden van thuiswerk terugverlangt naar een rustig moment in de wagen kan alvast beginnen met het aanleggen van een goed luisterlijstje. De podcasts van HR Podcast zijn alvast ideaal om een half uurtje mee door te brengen. Met beslagen sprekers brengen ze telkens een korte case die inzicht biedt in hoe bedrijven innoveren in HR en technologie.

  De slimme integratie-architectuur van Randstad Italië
  De slimme integratie-architectuur van Randstad Italië

  Digitale transformatie is een hot topic: iedereen praat erover, sommigen wachten af, anderen maken impulsieve beslissingen en slechts weinigen hebben een helder pad voor ogen. Naast een duidelijke digitale businessvisie, moeten ook alle technische basisbouwstenen in orde zijn om succesvol te kunnen transformeren. Randstad Italië bouwde een interessante integratie-architectuur uit die hen de vrijheid geeft om continu te digitaliseren.