• NL
 • EN
 • Vivaldis

  Digitale transformatie Vivaldis

  Digitaal met menselijke touch

  Arbeidsbemiddelaar Vivaldis voelde dat het moeilijker werd om net dàtgene dat de kandidaat en klant in zijn dagelijkse leven online en mobile ervaart, te matchen. Samen met Vivaldis tekende HRlinkIT digitaal gerichte businessmodellen uit waarmee Vivaldis vandaag dichter bij haar klanten en kandidaten staat dan ooit.

  Doel: Beter aansluiten bij de verwachtingen van kandidaat en klant op slimme en efficiënte wijze.
  Hoe: Aan de hand van verschillende workshops werd de huidige situatie en toekomstige noden in kaart gebracht.
  Diensten: Blueprint, workshops.

   

  De uitdaging
  De uitdaging

  De huidige systemen van Vivaldis laten het niet toe om die volgende stap te zetten. Vivaldis was vooral op zoek naar een partij die hen in alle objectiviteit kon begeleiden. Zelf hadden ze immers ondervonden dat het moeilijk is om in deze markt inzicht te krijgen en hadden zij de behoefte aan een partner die hen projectmatig kon begeleiden.

  Essentieel voor Vivaldis Interim is dat de nieuwe systemen hun business ondersteunen en niet omgekeerd. Het uitgangspunt is niet efficiëntie maar wel dichter bij de klant willen staan.

  Het resultaat
  Het resultaat

  Na een vijftal sessies werd er een diepgaande analyse uitgevoerd van zowel de bestaande systemen als de behoeften. Alle afdelingen waren daarbij even belangrijk. Afhankelijk van het thema van de workshop zelf, werden de medewerkers uit de kantoren betrokken, dan wel de financieel directeur, de commercieel manager of partners van hun huidige systemen.

  Op basis van de resultaten van de workshops, stelde HRlinkIT een aantal mogelijke leveranciers voor. In november 2016 is het nieuwe systeem van start gegaan.

   

  “Door de workshops konden we alles aftoetsen en zijn beslissingen niet louter op ervaring gebaseerd. Daardoor staan we achter de keuzes die we moesten maken, met alle voor- en nadelen die er zijn.” Anke Ulens

  Gerelateerde cases

  Time to get started.
  Time to get started.

  Barst je van de ideeën, maar twijfel je over de aanpak? Of loop je tegen een technologisch dilemma aan? Boek een gratis innovatiegesprek om te brainstormen en sparren met een recruitment tech specialist.

  Get in touch