• NL
 • EN
 • Armonea

  Communicatieplatform Armonea

  Blueprint

  Als grootste en steeds groeiende privéaanbieder van seniorenzorg in België heeft Armonea enorme HR-uitdagingen. We hielpen Armonea bij de keuze van aangepaste HR-communicatiesoftware die haar ambities waarmaakt en schaars talent aantrekt.

  Doel: Definiëren van de nodige functionaliteiten, vereisten en integraties voor een nieuw platform in de Armonea-omgeving
  Hoe: Via verschillende gesprekken en analyses
  Diensten: Blueprint, workshops

  De uitdaging
  De uitdaging

  Armonea zocht een platform dat hun nieuwe HR-processen kon ondersteunen. Cruciaal was dat de nieuwe software zowel bij HR als ICT, BI en Lokaal Management voldoende draagvlak had. Software die kon meegroeien met de organisatie, die in volle expansie is.

  Maar de juiste keuze maken was moeilijk in een uitgebreide markt van HR-systemen. Armonea schakelde ons team in voor onafhankelijk advies en een uitgebreide analyse.

  Het resultaat
  Het resultaat

  We ontwierpen een blueprint van Armonea die alle HR-processen in kaart bracht. Stakeholder engagement was van fundamenteel belang. Via sessies met de verschillende betrokken partijen heeft HRlinkIT zicht gekregen op:

  • de visie, missie en strategie van HR
  • de actuele HR processen
  • de beoogde HR processen (getoetst aan de praktijk)
  • de uitgangspunten en randvoorwaarden ICT-architectuur en –integratie

  HRlinkIT leverde uitstekende service en duidelijke communicatie.”

  Deze gesprekken en analyses leerden ons de nodige functionaliteiten, vereisten en integraties van het nieuwe systeem in de Armonea-omgeving. Na een marktanalyse selecteerden we mogelijke leveranciers waarvan we een uniforme Request for Proposal (RFP) opstelde. Dit om eenvoudig en objectief de verschillende systemen vergelijken. Samen met Armonea analyseerden we de voor- en nadelen van elke software en in consensus kozen we samen de beste uit.

  Gerelateerde cases

  Time to get started.
  Time to get started.

  Barst je van de ideeën, maar twijfel je over de aanpak? Of loop je tegen een technologisch dilemma aan? Boek een gratis innovatiegesprek om te brainstormen en sparren met een recruitment tech specialist.

  Get in touch