• NL
 • EN
 • Actief Interim

  Hoe Actief Interim digitaliseert in volle coronacrisis

  Een nieuw recruitmentsysteem en opleidingen voor 400 consulenten

  In onzekere tijden kun je twee dingen doen: voorzichtig afwachten of vooruitgaan. Het Belgische interimbureau Actief Interim koos voluit de weg vooruit. In volle coronacrisis gingen ze live met hun nieuw recruitmentsysteem en stoomden ze 395 consulenten klaar voor hun nieuwe, digitale aanpak. 

  De uitdaging
  De uitdaging

  Wat doe je als jouw organisatie de zeilen omgooit met een digitale aanpak en nieuw recruitmentsysteem? Dan maak je de mensen in de organisatie klaar om mee te surfen op de nieuwe golf. De bijna 400 recruiters, branch- en office managers van Actief Interim zouden door HRlinkIT in april 2020 opgeleid worden. 45 trainingen, op 9 dagen tijd, en dat op vijf locaties in België. Maar twee weken voor de start van de trainingen kwam de coronacrisis roet in het eten gooien.

  In een mum van tijd online opleidingstraject
  In een mum van tijd online opleidingstraject

  “We moesten heel snel beslissen wat we zouden doen: de trainingen uitstellen, waardoor de golive van het nieuwe recruitmentsysteem ook verschoven moest worden, of alles aanpassen”, vertelt Sören Seels, digital manager bij Actief Interim. In een mum van tijd werd het roer omgegooid om de grote digitale omschakeling van 18 mei te halen.

  Hoe Actief Interim en HRlinkIT dat deden en wat het resultaat is? Ontdek het hele verhaal in de casestudy! 

  Download de casestudy

  Cases

  Time to get started.
  Time to get started.

  Barst je van de ideeën, maar twijfel je over de aanpak? Of loop je tegen een technologisch dilemma aan? Boek een gratis innovatiegesprek om te brainstormen en sparren met een recruitment tech specialist.

  Get in touch