• NL
 • EN
 • Blog
  19 dec 2018

  Top 3 recruitment whitepapers van 2018

  Hier zijn ze dan, de drie meest gedownloade whitepapers van 2018. Opvallend: jullie zijn vooral op zoek naar cijfers en inzichten. Meer whitepapers over de recruitmentmarkt lezen? Hier vind je een overzicht van alle whitepapers. 

  1. Wake-up call arbeidsmarkt door Luc Sels

  De verzuchting dat het als maar moeilijker wordt om geschikte medewerkers aan te werven, klinkt steeds luider en vaker. Professor Luc Sels schetst via een analyse van de Vlaamse arbeidsmarkt hoe dat komt, en nuanceert tegelijk. De krapte geldt niet in alle sectoren en voor alle functies. Download de whitepaper.

  2. Recruit like a marketeer!

  De tijd van vacatures posten en wachten tot er reactie op komt, is definitief voorbij. Het voelt alsof de war for talent nog nooit zo hevig woedde. Lies Permentier (HRlinkIT) pleit voor een multichannelaanpak om het maximum uit je recruitmentinspanningen te halen. “Vertrouw niet langer op je buikgevoel om je beleid te bepalen maar objectiveer je aanpak met analytics.” Download de whitepaper.

  3. Onderzoek naar de Belgische kandidatenmarkt

  Wie zijn de Belgische kandidaten? Zijn ze echt op zoek naar een job? Hoe willen ze benaderd worden door recruiters en waar starten ze hun zoektocht? Gouden informatie om jouw zoektocht naar de juiste kandidaat een stuk efficiënter te maken. Download de whitepaper.

  Meer whitepapers over recruitment lezen? Hier vind je een overzicht van alle whitepapers. 

  Time to get started.
  Time to get started.

  Barst je van de ideeën, maar twijfel je over de aanpak? Of loop je tegen een technologisch dilemma aan? Boek een gratis innovatiegesprek om te brainstormen en sparren met een recruitment tech specialist.

  Get in touch