• NL
 • EN
 • Blog
  15 feb 2018

  Must read: vier whitepapers over de recruitmentwereld

  We leven in een krappe arbeidsmarkt, die de zoektocht naar talent enorm moeilijk maakt. Anderzijds heeft de digitalisering enorme mogelijkheden met zich meegebracht. HRlinkIT verzamelde de nieuwste cijfers, trends en uitdagingen van de recruitmentwereld en arbeidsmarkt in vier nieuwe whitepapers.

  Waar zoeken Belgen een job? Wie is actief/ latent op zoek naar werk? Hoe willen kandidaten benaderd worden door een recruiter? Met de Global Talent Acquisition Monitor (GTAM) peilde Intelligence Group naar de verschillende stappen die een kandidaat doorloopt op weg naar zijn nieuwe job. Vind alle resultaten en inzichten over de Belgische kandidatenmarkt in deze whitepaper.

  2. Wat speelt op de Belgische arbeidsmarkt?
  Vergrijzing, hoge lonen, weinig ondernemend en een lage jobmobiliteit maken recruiten in België soms moeilijk. Hoe kunnen we toch geschikte kandidaten bereiken? Grote vragen zijn waar je nog kandidaten vindt, hoe zij jouw bedrijf vinden en hoe je hen overtuigt om te solliciteren. Enkele inzichten.

  3. Technologische innovatie: kansen en uitdagingen, hype of disruptie
  Het juiste talent op het juiste moment beschikbaar hebben, dat is een grotebusinessuitdaging voor bedrijven en HR-dienstverleners. Hoe krijgen we dit technologisch vertaald?

  4. Talent Sourcing Automation
  Hoe kun je talent sourcing kwalitatiever, sneller en persoonlijker maken? Door het te automatiseren! Wat zijn de mogelijkheden en hoe begin je eraan? Een overzicht van wat en hoe.

  Time to get started.
  Time to get started.

  Barst je van de ideeën, maar twijfel je over de aanpak? Of loop je tegen een technologisch dilemma aan? Boek een gratis innovatiegesprek om te brainstormen en sparren met een recruitment tech specialist.

  Get in touch