• NL
 • EN
 • Blog
  12 jan 2021

  Minggo lanceert eerste prebuilt apps in recruitment

  Minggo, het platform waarmee je zonder code recruitmentapps bouwt, kondigt de eerste marketplace met prebuilt apps voor recruitment aan. Een primeur voor de recruitmentsector. Met de prebuilt apps kunnen recruitmentbedrijven via templates veel sneller gepersonaliseerde apps opzetten voor hun klanten en kandidaten.

  Het vooruitstrevende principe van de prebuilt apps is dat iedereen, van marketeer tot recruiter, in staat is om in een mum van tijd een gepersonaliseerde app op te zetten. “Voortaan hebben ze geen developer meer nodig voor een bepaalde campagne of een grote vraag van een klant”, legt Wouter Verpoest, product owner van Minggo, uit.

  “We hebben lang gewerkt aan de uitbouw van onze marketplace en zijn trots op het resultaat. We hebben een product neergezet dat internationaal uniek is in de recruitmentsector en noodzakelijk zal worden in een tijd waarin de behoefte aan een gepersonaliseerde aanpak en digitale ervaring ongezien hoog is.”

  Wouter Verpoest
  Product owner Minggo

  Met de prebuilt apps wilt Minggo inspelen op de groeiende nood aan een betere digitale ervaring en het snel en flexibel inzetten van gepersonaliseerde web apps.

  Verpoest: “Via Minggo bieden we vandaag al een antwoord op deze uitdagingen door via een drag & drop een app te bouwen. Maar we merkten dat voor sommige organisaties die drempel nog te hoog was. Daarom hebben we voor de meest voorkomende situaties prebuilt apps voorzien waarbij je enkel nog tekst en afbeeldingen moet toevoegen en in letterlijk een kwartier je app live staat.”

  De prebuilt apps bestaan uit verschillende templates waarbij tekst, kleur en afbeeldingen aangepast kunnen worden. Met een eenmalige connectie met het ATS lopen alle gegevens automatisch van de app naar het recruitmentsysteem.

  De marketplace bevat bij de lancering zes prebuilt apps voor de meest voorkomende recruitmentsituaties, bijvoorbeeld voor apps voor solliciatiepagina’s of het goedkeuren van kandidaten. In het tweede kwartaal van 2021 wordt de marketplace verder uitgebreid met een aantal nieuwe prebuilt apps. 

   

  Meer informatie over prebuilt apps voor recruitment vind je hier.

  Time to get started.
  Time to get started.

  Barst je van de ideeën, maar twijfel je over de aanpak? Of loop je tegen een technologisch dilemma aan? Boek een gratis innovatiegesprek om te brainstormen en sparren met een recruitment tech specialist.

  Get in touch