• NL
 • EN
 • Blog
  31 mrt 2017

  Klinken op ons nieuw kantoor

  Vorige donderdag verliep onze tweemaandelijkse teammeeting ietwat anders dan gewoonlijk. De cava smaakte nog beter, de glazen werden nog hoger geheven en het gelach klonk nog luider dan normaal. HRlinkIT had iets te vieren.

  Een maand eerder hadden we de sleutel van het pand in Heverlee in handen gekregen. Collega Bernice Poppe en stylist Josi De Weerdt staken meteen de koppen bij elkaar en bedachten een ingenieuze inrichting. Met een wow-effect en tegelijkertijd een thuiskomen-gevoel.

  De werken konden beginnen. De muren werden geverfd, de vergadertafel ontworpen, de hanglampen bevestigd, de meubels vernieuwd en – niet onbelangrijk – het dartbord werd opgehangen.

  Er kwam een open ruimte met verschillende eilanden, een zithoek met dartspel, een keukentje, een douche voor de fietsers, een kleine vergaderserre, een mooie overlegruimte en een vergaderzaal met groot scherm, zelfontworpen houten tafel en prachtige lampen.

  Het resultaat mag gezien worden. Fris, lichtrijk en vooral heel erg mooi. Het nieuwe kantoor is gewoonweg een pareltje. Wil je zelf eens komen kijken? Je vindt ons in de Groenstraat 106 in Heverlee. En in de Wiedauwkaai 23G in Gent natuurlijk.

  Time to get started.
  Time to get started.

  Barst je van de ideeën, maar twijfel je over de aanpak? Of loop je tegen een technologisch dilemma aan? Boek een gratis innovatiegesprek om te brainstormen en sparren met een recruitment tech specialist.

  Get in touch