• NL
 • EN
 • Blog
  01 jul 2021

  HRlinkIT wint het Fitste Bedrijf van Vlaanderen 2021

  Na 12 weken intensief sporten zetten de medewerkers van HRlinkIT de beste score neer in de gezondheidschallenge het Fitste Bedrijf van Vlaanderen. 

  Twaalf weken geleden schreven we ons met HRlinkIT in voor Het Fitste Bedrijf van Vlaanderen. Het doel was om verbondenheid te creëren en fitter te worden tijdens de alsmaar zwaarder wegende crisis.

  Aan de start van het Fitste Bedrijf deden we allemaal een looptest met sporthorloge om verschillende fitheidsfactoren in kaart te brengen, zoals onze BMI, sportconditie en herstelcapaciteit. Daarnaast gaf iedereen een persoonlijk doel op dat hij na 12 weken wil bereiken. Dat ging van 10 kg afvallen en dagelijks bewegen tot de doelstelling om 5, 12 of 21 km te kunnen hardlopen.

  We hadden 12 weken om onze oorspronkelijke fitheid te verbeteren. We gingen massaal joggen, wandelen, fietsten en squashen om fitter te worden én ons persoonlijke doel te behalen. In totaal zetten we meer dan 11.063.346 stappen en legden we 7.879 km af, een afstand  van hier tot in China!

  Het resultaat mag er zijn: we werden met alle collega’s gemiddeld 18,7% fitter in 12 weken tijd. Een score die geen enkel ander bedrijf in Vlaanderen kon neerzetten. We mogen daarom met heel veel trots zeggen dat we het Fitste bedrijf van Vlaanderen 2021 zijn!

  “Ik denk dat we door het fitste bedrijf een sportiever team geworden zijn. Het heeft gezorgd voor een bepaalde drive en meer verbondenheid en contact met de collega’s, los van de professionele meetings.”

  Bernice Poppe
  HR & Finance manager

  Het Fitste Bedrijf is een initiatief van Ready 2 Improve. Meer informatie. 

  Time to get started.
  Time to get started.

  Barst je van de ideeën, maar twijfel je over de aanpak? Of loop je tegen een technologisch dilemma aan? Boek een gratis innovatiegesprek om te brainstormen en sparren met een recruitment tech specialist.

  Get in touch