• NL
 • EN
 • Blog
  30 jan 2019

  HRlinkIT genomineerd voor Trends Gazellen 2019

  HRlinkIT is geselecteerd als Trends Gazelle 2019 voor de provincie Vlaams-Brabant. De kers op de taart na een enorm succesvol en belangrijk jaar.

  Meer dan 40 verschillende softwareproducten binnen ruim 100 projecten

  Als onafhankelijke HR-architecten werken we met een breed scala aan verschillende softwareproducten om onze klanten te helpen bij het realiseren van hun digitale transformatieprojecten. In 2018 benutten we zelfs meer dan 40 verschillende producten, waaronder vijf Applicant Tracking Systemen, twee Vendor Management Systemen, twee CRM-systemen, verschillende assessmentsoftwares en videorecruitmentsystemen, een chatbot, drie multiposters, drie Search & Match softwares, enz.

  De aanpak

  HRlinkIT zet in op drie belangrijke pijlers: 1) we zijn business-gedreven en vertrekken vanuit de business-noden van de klant, nooit vanuit hypes. Wat zijn de doelstellingen van de klant? Hoe kan technologie hen daarbij helpen en het proces optimaliseren? 2) HRlinkIT is technologie-onafhankelijk. We blijven continu op de hoogte van alle softwareleveranciers en technologietrends op de markt en werken met een breed scala aan softwareproducten. 3) We werken van idee tot realisatie. HR-dienstverleners en corporates schakelen ons in van A tot Z. We denken mee over de doelstellingen en business-noden van de klant, vertalen deze doelstellingen naar een technologische blueprint en zorgen dat de technologie goed geïmplementeerd en geïntegreerd wordt.

  Klanten in tien landen en stevige voetprint bij de Belgische markt

  We hebben de voorbije jaren erg ingezet op internationalisering. We hielpen klanten in België, Nederland, Hongarije, Duitsland, Italië, Griekenland, Bulgarije, Spanje, Portugal en Luxemburg. In 2018 schakelden bovendien negen van de tien grootste HR-dienstverleners in België ons in voor advies omtrent hun digitale transformatie of in het kader van diverse implementatie- en integratieprojecten.

  Meer dan 1000 HR-professionals geïnspireerd met whitepapers

  HRlinkIT zet in op relevante content en maakt jaarlijks zo’n tien whitepapers vol met cijfers, onderzoek, inzicht en tips. In totaal goed voor meer dan 1000 downloads in 2018. Benieuwd naar de drie meest gelezen whitepapers? Lees het hier!

  Award

  Als kers op de taart zijn we verkozen tot de top 10 HR Tech Solution Providers in Europa en genomineerd voor de Trends Gazellen award 2019. Het jaar kan niet beter starten!

  Hieronder alle hoogtepunten van 2018 samengevat:

   

  Time to get started.
  Time to get started.

  Barst je van de ideeën, maar twijfel je over de aanpak? Of loop je tegen een technologisch dilemma aan? Boek een gratis innovatiegesprek om te brainstormen en sparren met een recruitment tech specialist.

  Get in touch