• NL
 • EN
 • Blog
  21 nov 2015

  HR Excellence Awards 2015

  We are the One to Watch

  Tijdens de feestelijke uitreiking van de HR Excellence Awards op 19 november haalden we het van de vijf andere genomineerden in de categorie “The Ones to Watch”. We overtuigden de jury met onze analytics tool TAMO , waarmee bedrijven meer kunnen doen met de vele gegevens uit hun online sollicitatieverkeer.

  Het beste kanaal voor elke vacature

  Ons dossier voor de HR Awards was gebaseerd op een mooi referentieproject bij AG Insurance. De verzekeringsmaatschappij heeft elk jaar zo’n 250 vacatures. Ze willen als een aantrekkelijke werkgever overkomen en weten nu heel precies welke communicatiekanalen de meeste kandidaten aantrekken. Zo kan AG Insurance veel gerichter vacatures publiceren via de meest geschikte media voor elk van de gezochte profielen. Hun vacatures raken op die manier sneller, efficiënter en goedkoper ingevuld.

  Bedankt!

  AG Insurance is alvast erg tevreden over hun nieuwe aanpak met TAMO, voluit de Talent Acquisition Marketing Optimizer, en werkte daarom graag mee aan onze campagne voor de HR Excellence Awards, waarvoor dank. Wij zijn dan weer in de wolken met onze prijs, zoals te zien op onze facebookpagina.

  Je rekrutering verbeteren?

  Ben je ook geïnteresseerd om net als AG Insurance je sollicitatieproces te verbeteren en een analyse te maken van je arbeidsmarktcommunicatie? Download rechtsboven onze whitepaper en bekijk de video over de aanpak van AG Insurance met Tamo.

  Time to get started.
  Time to get started.

  Barst je van de ideeën, maar twijfel je over de aanpak? Of loop je tegen een technologisch dilemma aan? Boek een gratis innovatiegesprek om te brainstormen en sparren met een recruitment tech specialist.

  Get in touch