• NL
 • EN
 • Blog
  19 dec 2018

  2018: year in review

  2018, wat een jaar! We verhuisden naar een gloednieuw kantoor, bereikten de kaap van 300 recruitmentplatformen, hadden klanten in tien Europese landen en verwelkomden negen nieuwe collega’s. Enkele hoogtepunten van 2018 op een rijtje. 

  Meer dan 40 verschillende softwareproducten binnen ruim 100 projecten

  Als onafhankelijke HR-architecten werkten we ook in 2018 met een breed scala aan verschillende softwareproducten om onze klanten te helpen bij het realiseren van hun digitale transformatieprojecten. In totaal benutten we zelfs meer dan 40 verschillende producten, waaronder vijf Applicant Tracking Systemen, twee Vendor Management Systemen, twee CRM-systemen, verschillende assessmentsoftwares en videorecruitmentsystemen, een chatbot, drie multiposters, drie Search & Match softwares, enz

  Klanten in tien landen en stevige voetprint bij de Belgische markt

  2018 was ook het jaar van internationalisering. We hielpen klanten in België, Nederland, Hongarije, Duitsland, Italië, Griekenland, Bulgarije, Spanje, Portugal en Luxemburg. In 2018 schakelden bovendien negen van de tien grootste HR-dienstverleners in België ons in voor advies omtrent hun digitale transformatie of in het kader van diverse implementatie- en integratieprojecten.

  Meer medewerkers & nieuw kantoor

  In 2018 breidden we ons team verder uit met negen nieuwe topcollega’s. We ontgroeiden ons kantoor en verhuisden in februari naar een gloednieuw kantoor in de Eskimofabriek in Gent.

  Meer dan 1000 HR-professionals geïnspireerd met whitepapers

  Afgelopen jaar maakten we maar liefst tien whitepapers vol met cijfers, onderzoek, inzicht en tips. In totaal goed voor meer dan 1000 downloads. Benieuwd naar de drie meest gelezen whitepapers? Lees het hier!

  Award

  Als kers op de taart zijn we genomineerd voor de Trends Gazellen award 2019. Het jaar kan niet beter starten!

   

  Time to get started.
  Time to get started.

  Barst je van de ideeën, maar twijfel je over de aanpak? Of loop je tegen een technologisch dilemma aan? Boek een gratis innovatiegesprek om te brainstormen en sparren met een recruitment tech specialist.

  Get in touch