• NL
 • EN
 • Welke HR-technologie zal na Corona een belangrijke rol spelen?

  Het blijft koffiedik kijken naar welke technologie na corona belangrijk wordt. Wel staat vast dat ‘engagement’ een belangrijke factor wordt in tijden waarin contact steeds afstandelijker en virtueler is. De vier niet te missen nieuwsitems en tips van deze week:

  Podcast: Work, Jobs, AI & The Economy
  Podcast: Work, Jobs, AI & The Economy

  Wie zich graag laat inspireren over de toekomst van werk en de rol van technologie daarin, raden we ten zeerste de podcasts van Future of Work aan. In de meest recente aflevering laat Experfy-stichter Harpreet Singh professor Dave Ultich aan het woord over de transformaties die HR-dienstverleners de komende jaren zullen ondergaan. Het hele gesprek is de meer dan de moeite, maar voor wie haast heeft is minuut 15 een goed instappunt: de vier fases van technologische ontwikkeling (van assymmetrie naar samenwerking) geven meer dan ‘food for thought’ op een warme zomerdag.

  Hoe technologie evalueren post-Covid19?
  Hoe technologie evalueren post-Covid19?

  We weten nog niet welke HR-technologie post-Covid19 een belangrijke rol zal spelen. Maar het staat vast dat ‘engagement’ een belangrijke factor wordt in tijden waarin contact steeds afstandelijker en virtueler wordt. Waar technologie vroeger vooral op de eigen interne processen was gericht, ligt de nadruk vandaag op het betrekken van kandidaten en klanten. Dit artikel geeft niet alleen interessante inzichten in welke platformen vandaag goed in de markt liggen, maar geeft ook handige evaluatiecriteria voor wie zelf op zoek gaat naar nieuwe manieren om kandidaten aan zich te binden.

  Webinar recruitment automation
  Webinar recruitment automation

  Hoe kun je taken van de recruiter automatiseren, zonder grote budgetten uit te geven? In het webinar recruitment automation tonen growth marketeers en recruitment tech experts nieuwe manieren om, volledig automatisch, meer en kwalitatievere profielen te bereiken. Je krijgt handige tools en templates waarmee je meteen aan de slag kan. Een must-follow voor iedereen in de recruitmentsector.

  Hoe AI de pijn wegneemt bij onboarding
  Hoe AI de pijn wegneemt bij onboarding

  Dat technologie bepaalde taken in ons leven overneemt, is al langer geen geheim meer. Gelukkig maakt dit fenomeen ook zijn intrede in de wereld van HR. Artificiële Intelligentie wordt steeds vaker ingezet om bepaalde taken van het proces te automatiseren. Hierdoor verhoogt de efficiëntie van de recruiter, alsook worden kandidaten niet langer onbeantwoord gelaten. Echter zien we vaak dat dit slechts deelprocessen zijn die aangepakt worden. Het zal zaak zijn om het overkoepelende geheel niet uit het oog te verliezen, en de eindgebruiker een centrale beleving te kunnen blijven bieden.