• NL
 • EN
 • Vier must-reads volgens recruitment tech expert Wouter

  Van systeem naar ecosysteem

  In verschillende sectoren zie je de opkomst van volledige ecosystemen om aan de klantwensen te voldoen én meer dan dat. Wanneer springt de recruitmentsector mee op de kar? De vier must-reads van Wouter Verpoest.

  Bedrijven evolueren naar ecosystemen
  Bedrijven evolueren naar ecosystemen

  ‘From system to ecosystem’. De huidige realiteit eist van bedrijven dat ze meer doen dan enkel hun core business. De klant verwacht een service die haar noden bevredigt, en gaat desnoods op zoek naar een andere partner die dat wel kan bieden. Meer en meer sectoren bouwen ecosystemen om aan de vragen van de klant te voldoen, en ook de HR-dienstverleners zullen deze evolutie moeten ondergaan.

  Webinar: aanpak en stappenplan voor een digitaal recruitmentproces
  Webinar: aanpak en stappenplan voor een digitaal recruitmentproces

  HR-dienstverleners zijn meer dan ooit op zoek naar recruitmenttools die hen succesvol kunnen maken in een digitale wereld. Maar hoe vertaal je jouw digitale investeringen naar een meetbare ROI en hoe maak je de efficiëntie van jouw technologie transparant zodat je weet wat het opbrengt? Mijn collega Dries Vrijders geeft op 1 juni een interessant webinar voor HR-dienstverleners die beseffen dat het bij een digitaal tranformatie-project niet stopt.

  Podcast: Welke impact heeft digitalisering op de jobmarkt in 2021?
  Podcast: Welke impact heeft digitalisering op de jobmarkt in 2021?

  Dat digitalisering de jobmarkt zal veranderen, dat wisten we al langer. Maar hoe en wat, verschilt naar gelang aan wie je het vraagt. ZigZagHR brengt een interessante podcast met Jan Dobbenie, CIO van de VDAB en Katrien Delille, Directeur Software Factory bij de VDAB over welke impact zij verwachten van digitalisering op de jobmarkt.

  Wees geen slachtoffer van HR tech, volg je strategie
  Wees geen slachtoffer van HR tech, volg je strategie

  Strategie is en blijft de uitvalbasis voor alle ondernemingen, dus zorg je ervoor dat je technologie hierop inspeelt. Het is frappant hoe veel ondernemingen hun softwarekeuze totaal niet baseren op hun strategie. Een interessant stuk over hoe je bij nieuwe technologie alle neuzen in dezelfde richting moet hebben en innovatie en rendement beoogde streefdoelen moeten zijn.