• NL
 • EN
 • Transformatie en automatisatie: wat is jullie ROI?

  Nu de nood om digitalisering groter wordt en de budgetten des te krapper, is het belangrijk om kritisch te kijken naar de ROI van je digitale investeringen. De vier niet te missen nieuwsitems en tips van deze week:

  Video-interview: Labor Markets & Talent Landscape
  Video-interview: Labor Markets & Talent Landscape

  Hoe overleef je als HR-dienstverlener in een wereld waarin de skills van je kandidaat en de noden van je klanten nooit helemaal lijken te matchen? In deze video legt Jonas Prising, CEO van Manpowergroup, uit waarom zij volop inzetten op up- en reskilling om een duurzame band met de kandidaat op te bouwen. Prising vertelt waarom opleiding en training dé key focus voor de komende jaren is, en schets uitgebreid welke impact dat zal hebben op het businessmodel van Manpower én zijn klanten.

  Transformatie en automatisatie: wat is je ROI?
  Transformatie en automatisatie: wat is je ROI?

  Nieuwe technologie overspoelt de recruitmentsector en wordt door marketing vaak verpakt met buzzwoorden als artificiële intelligentie, machine learning, deeplearning, blockchain, digitale transformatie,… Daardoor wordt de meerwaarde voor de organisatie op korte en middellange termijn weleens vergeten. Het is belangrijker dan ooit om de ROI van je digitale investeringen inzichtelijk te brengen. Dit artikel is een korte opfrissing van wat digitale transformatie wel of niet is en wat de ROI hiervan kan zijn.

  Meer digitalisering in Nederland
  Meer digitalisering in Nederland

  Geen nieuws meer: COVID-19 heeft van de ene dag op de andere ervoor gezorgd dat bedrijven en sectoren volledig zijn stilgevallen. De digitalisering die al langer noodzakelijk was, dringt zich nog meer op. Ook in Nederland zien we hoe deze crisis gezorgd heeft voor een drastische versnelling in deze noodzakelijke stap. Dankzij deze digitalisering zijn bedrijven in staat om efficiënter in te spelen op onvoorziene omstandigheden. Klinkt dit toch allemaal complex en zwaar, weet dan: ook met kleine snelle optimalisaties, kan je heel snel je efficiëntie verhogen.

  Whitepaper: automated matching
  Whitepaper: automated matching

  Automated matching, een automatische match maken tussen kandidaat en vacature door middel van een match engine. Je hoort er meer en meer over, maar slechts enkele HR-dienstverleners hebben hun matchingproces al geautomatiseerd. In deze whitepaper wordt uitgelegd hoe je aan de slag gaat met automated matching en wat je ervoor nodig hebt.