• NL
 • EN
 • Kies de juiste software voor jouw recruitmentproces

  Technologie scan

  Heb je software nodig om jouw recruitmentproces efficiënter en digitaler te maken? We gaan op zoek naar wat je juist nodig hebt en welke software in aanmerking komt.

  Je zoekt software die je bedrijfsproces optimaal ondersteunt. Je wilt geen sales pitches maar een duidelijk en neutraal overzicht van jouw opties.

  Zo gaan wij te werk

  Neutraal overzicht 

  Als je op zoek gaat naar nieuwe software, merk je al snel dat de markt erg groot is en je beïnvloed wordt door salespitches en buzzwoorden. HRlinkIT geeft je een neutraal overzicht van jouw verschillende opties. Samen met jou richten wij onze selectie op jouw specifieke bedrijfsuitdagingen, huidige processen en budget. We vertrekken steeds vanuit jouw organisatie, en niet vanuit technologie.


  Brede kennis van de technologiemarkt

  Onze experts hebben jaren ervaring met verschillende softwareoplossingen binnen een breed aantal businesscases. We geven jou een gedetailleerd overzicht van de verschillende software die in aanmerking komen voor jouw organisatie. We organiseren demo’s en RFI’s met de geselecteerde leveranciers.

   

  De eindbeslissing is aan jou

  Nadat onze experts een selectie voor jou hebben samengesteld, maak jij met behulp van ons advies de finale keuze voor de softwareoplossing waarvan jij overtuigd bent om jouw digitalisatie een kickstart te geven.

  1.

  We brengen jouw proces in kaart en onderzoeken wat voor oplossing je nodig hebt

  2.

  We filteren de beschikbare tooling op basis van gewenste functionaliteiten en technische vereisten

  3.

  We stellen een shortlist voor van mogelijke leveranciers met RFI/RFP en demo
  Bereik meer met technologie
  Bereik meer met technologie

  Prik een moment in de agenda voor een gratis strategiegesprek.