• NL
 • EN
 • Recruitmenttechnologie

  Bespaar tijd en geld met goede recruitmenttools

  Op één jaar tijd werkten we met meer dan 40 verschillende oplossingen.


  Wij adviseren en ondersteunen HR-dienstverleners met strategisch doordachte digitale oplossingen waarmee je sneller en beter kunt rekruteren.. Zo ben je zeker dat je niet alleen de juiste software of tool kiest, maar alles ook correct geïmplementeerd wordt. Bovendien leiden we je werknemers op zodat zij vlot aan de slag kunnen en je investering rendeert.

  1
  ATS / CRM

  Met een Applicant Tracking System of Candidate Relationship Managementsysteem automatiseer je bijna het volledige wervings- en selectieproces. Het vinden, verleiden, boeien en betrekken van kandidaten en klanten staan hierin centraal. 

  2
  Total talent acquisitie software

  Met total talent acquisition software beheer je vaste medewerkers, flexwerkers en mobiliteit in één tool. Zo heb je meer grip op de interne wervings-en inhuurprocessen van flexibel en vast talent. En loopt alles een pak efficiënter.

  3
  Talent Sourcing Automation

  Creëer meer instroom door automatisatie en laat matching, het voorstellen van vacatures en inplannen van gesprekken automatisch gebeuren.

  4
  Kandidatenportaal

  Laat kandidaten in een kandidatenportaal hun profiel beheren, gewerkte uren of beschikbaarheden doorgeven en solliciteren op vacatures. Zo vereenvoudig je de candidate journey en optimaliseer je vanuit een outside-in aanpak.

  5
  Klantenportaal

  Laat opdrachtgevers in een klantenportaal zelf vacatures aanmaken, voorgestelde kandidaten goedkeuren, beschikbaarheden ingeven én meer.

  6
  Oplossingen voor projectsourcing

  Rekruteer slimmer met totaaloplossingen voor CRM, workflowbeheer, contracting, timesheets, facturatie en de aansluiting met jouw sociaal secretariaat (payroll).

  7
  VMS

  Met een Vendor Management System digitaliseer je iedere stap van het inhuurproces en dit voor iedereen die eraan deelneemt. Van het aanmaken van de vacature en het opstellen van het contract tot het offboarden van tijdelijke medewerkers.

  8
  Integratieplatform

  Een no-code integratieplatform combineert niet alleen je verschillende recruitmenttools in één platform, je kunt er ook zelf processen en flows in bouwen. Zet zonder lastige integraties zelf flexibel recruitmenttools op of wissel ze in voor een andere tool.

  9
  Detacheringssoftware

  Vanuit één systeem werven, selecteren en kandidaten plaatsen. Het kan! Maar ook contracten genereren, urenregistraties verzorgen en het facturatieproces aansturen doe je vlot met detacheringssoftware.

  10
  Outplacement & mobiliteitsoplossingen

  Met software voor outplacement, loopbaanbegeleiding en mobiliteit beheer je individuele trajecten en groepstrajecten – en alles wat erbij komt kijken – binnen één omgeving. Het begeleiden van deelnemers en alle communicatie verloopt zo nog efficiënter.

  11
  Search & Match

  Win tijd met semantische zoeksoftware die kandidaten met de juiste vacatures matcht. Doorzoek met slechts één zoekopdracht meerdere (cv) databases, het internet én social media.

  12
  Talentpools

  Bouw en beheer specifieke kandidatenpools. Door gericht te communiceren met je talentpool versnel je het time-to-hire proces, verhoog je de candidate experience en zorg je voor een betere match en een lager verloop.

  13
  Cutting edge

  De nieuwste voice search technologie, chatbots, machine learning en artificial intelligence toegepast in recruitment. Daar helpen wij graag bij.

  14
  Multipostingtechnologie

  Plaats eenvoudig vacatures door naar betaalde vacaturebanken met multipostingtechnologie.

  15
  Dashboarding, rapportage en analytics

  Maak je volledige candidate journey meetbaar en onderneem gericht actie aan de hand van realtime dashboards en recruitment analytics.

  16
  Digitale transformatie-oplossingen

  Automatiseer (deels) de handelingen, processtappen en beslissingen van personen met slimme technologie.

  Enkele van onze partners in recruitmenttechnologie
  IT strategie & digitale kansen

  Diensten digitaliseren, recruitmentproces innoveren of kansen verkennen? Wij helpen bij de strategie en roadmap.

  Recruitment technologie

  Wij helpen bureaus bij het selecteren, implementeren en integreren van nieuwe recruitmentsoftware.

  Training & groeistrategie

  We helpen bureaus verder groeien met een groeistrategie, software-trainingen en inspiratiesessies.

  Time to get started.
  Time to get started.

  Barst je van de ideeën, maar twijfel je over de aanpak? Of loop je tegen een technologisch dilemma aan? Boek een gratis innovatiegesprek om te brainstormen en sparren met een recruitment tech specialist.

  Get in touch