• NL
 • EN
 • Doordacht technologie kiezen

  Softwareselectie

  Het kiezen van het juiste ATS of andere recruitmentsoftware voor jouw organisatie is van cruciaal belang. Weet je niet waar te beginnen bij het selecteren van de ideale software? HRlinkIT helpt recruitmentbureaus een doordachte keuze te maken.

  We gaan na wat voor oplossing je nodig hebt en maken een overzicht van de software-leveranciers die binnen jouw budget en huidige recruitmentprocessen passen.

  Zo gaan wij te werk
  Zo gaan wij te werk

  Neutraal overzicht 

  Als je op zoek gaat naar nieuwe software, merk je al snel dat de markt erg groot is en je beïnvloed wordt door salespitches en buzzwoorden. HRlinkIT geeft je een neutraal overzicht van jouw verschillende opties. Samen met jou richten wij onze selectie op jouw specifieke bedrijfsuitdagingen, huidige processen en budget. We vertrekken steeds vanuit jouw organisatie, en niet vanuit technologie.


  Brede kennis van de technologiemarkt

  Onze experts hebben jaren ervaring met verschillende softwareoplossingen binnen een breed aantal businesscases. We geven jou een gedetailleerd overzicht van de verschillende software die in aanmerking komen voor jouw organisatie. We organiseren demo’s en RFI’s met de geselecteerde leveranciers.

   

  De eindbeslissing is aan jou

  Nadat onze experts een selectie voor jou hebben samengesteld, maak jij met behulp van ons advies de finale keuze voor de softwareoplossing waarvan jij overtuigd bent om jouw digitalisatie een kickstart te geven.

  Waarom HRlinkIT?
  Waarom HRlinkIT?

  We zijn niet gebonden aan leveranciers en kijken kritisch naar trends.

  Zo ben je zeker van een oplossing die echt bij je organisatie, budget en doelstellingen past. We kiezen weloverwogen voor tools die futureproof zijn én die zichzelf reeds bewezen hebben. Op één jaar tijd werkten we met meer dan 40 verschillende oplossingen. Daag ons dus gerust uit.


  We weten wat er speelt binnen de HR-wereld en op vlak van recruitmenttechnologie.

  We weten wat er speelt in de recruitmentwereld en hebben inzicht in de evoluties op de arbeidsmarkt. kunnen we de juiste linken leggen en is ons strategisch en technologisch advies steeds on point. Zijn onze oplossingen innovatief en bieden ze een concreet antwoord op de uitdagingen en noden van recruitment en iedereen betrokken bij het recruitmentproces.


  We vertrekken vanuit je bedrijfsuitdagingen, niet vanuit software.

  We analyseren eerst het probleem dat jij op tafel legt en gaan op zoek naar alle mogelijke oplossingen. Vervolgens kijken we welke HR-recruitmentsoftware of innovatieve oplossing hier een antwoord op biedt. Zo ben je zeker dat je geen overbodige investeringen doet. We denken dus kritisch mee over jouw groeidoelstellingen en hoe je deze optimaal kunt realiseren.

  Deze organisaties gingen je voor

  Bereik meer met technologie
  Bereik meer met technologie

  Prik een moment in de agenda voor een vrijblijvend online gesprek.