• NL
 • EN
 • Onze cultuur

  Voel je thuis op je werk.

  De gemoedelijke en vriendelijke sfeer krijg je er bij ons vanaf dag één bij. Als team staan we klaar om elkaar tijdens een project te helpen, maar zeker ook om samen het glas te heffen op een succesverhaal. 

  In this together
  In this together

  Iedereen binnen HRlinkIT is nauw betrokken bij wat we doen. We zijn dan ook een hecht team dat aandachtig luistert naar elkaar, ideeën proactief op tafel legt en resultaatgericht samenwerkt – alright! Openheid, vertrouwen, integriteit en flexibiliteit zijn geen loze woorden, maar betekenen hier echt iets. Botst iemand op een technisch probleem? Staat iemand voor een groot strategisch vraagstuk? Dan staan we voor elkaar klaar, zonder twijfel.

  Je spontane zelf
  Je spontane zelf

  We doen ons best om het bij ons net zo aangenaam te maken als thuis door een gezellige inrichting. Maar vooral door je jezelf te laten zijn – of je nu bij collega’s bent, met (potentiële) klanten aan tafel zit of samenwerkt met een van onze partners. We praten op een open, enthousiaste, spontane en vooral respectvolle manier met elkaar. En dat creëert een toffe teamdynamiek.

  Kansen om te grijpen 
  Kansen om te grijpen 

  Bij ons is er ruimte om te groeien door de kansen die je van ons krijgt of die je zelf creëert. We vinden het namelijk belangrijk dat je niet blijft stilstaan, maar evolueert. En nieuwe uitdagingen vindt binnen je bestaande werkomgeving.

  Toegewijd en proactief 
  Toegewijd en proactief 

  Dat we kwalitatief werk leveren is voor ons een vanzelfsprekendheid. Zowel op strategisch, technisch als persoonlijk vlak. Een goede band met onze klanten is cruciaal, want enkel wanneer er wederzijds vertrouwen is behaal je de beste resultaten. We gaan dan ook echte partnerships aan waarin we proactief meedenken, helder en eerlijk communiceren en samenwerken aan een totaalplaatje. We verwachten dus niet dat je offside blijft, maar je betrokkenheid toont.

  Een hecht team
  Een hecht team

  Wij zijn meer dan een groep mensen die samenwerken. We zijn een hecht team dat elkaar helpt, motiveert en aanmoedigt om mee het glas te heffen op een geslaagd project. Tsjing tsjing! Een enthousiaste bende met een kleine hoek af, maar net dat zorgt voor de meest innovatieve inzichten.

  Een job in recruitmenttechnologie?  
  Een job in recruitmenttechnologie?  

  Hou je als developer van een technische uitdaging of ben jij een strategisch mastermind? Wil je je kennis, inzichten en ervaring inzetten binnen de wereld van recruitmenttechnologie? En wil jij samen met ons recruiters helpen met efficiënte en futureproof oplossingen? Dan zit je bij ons goed!