• NL
 • EN
 • Benut jouw Bullhorn en Connexys beter

  Software Optimalisatie Scan

  Gebruik je Bullhorn of Connexys en wil je er meer uithalen? Laat nu een Optimalisatie Scan uitvoeren en behaal maximale efficiëntie en innovatie met een slimme inrichting van Bullhorn of Connexys.

  Laat jouw organisatie kansen liggen?

  Bullhorn en Connexys zijn ideale tools voor recruitmentbedrijven. Maar veel gebruikers laten nog veel efficiëntie kansen liggen die de software biedt. Haal je wel genoeg uit de tool? Zitten alle integraties en datastromen goed?

   

  Hoe werkt jouw proces en hoe gebruik je software?

  Met de Optimalisatie Scan brengen we jouw doelstellingen, strategie en huidige en gewenste processen in kaart. Uit welke stappen bestaat jouw recruitmentproces? Wat wordt geautomatiseerd met Bullhorn of Connexys en wat verloopt nog manueel?

   

  Sneller en beter werken

  In enkele workshops gaan we na waar de bottlenecks zich bevinden en hoe je de software zo optimaal mogelijk kunt inzetten met een heel concreet stappenplan. Het resultaat: sneller en beter werken!

  1.

  We mappen huidige en gewenste processen en doelstellingen

  2.

  We detecteren bottlenecks en inefficiëntie

  3.

  We stellen een optimalisatieplan voor
  Waarom HRlinkIT?
  Waarom HRlinkIT?

  Innovatieversnellers

  HRlinkIT helpt recruitmentorganisaties digital first te worden én te blijven. We innoveren de recruitmentsector met technologie-advies, digitale strategie, software-implementatie en trainingen. Grijp alle digitale kansen van de toekomst!

   

  Experts in recruitment en technologie

  Bij HRlinkIT werken alleen experts – zeg maar vakidioten – met ervaring en kennis van technologie, recruitment en innovatie. We kennen de Europese recruitmentbranche en het technologie-aanbod als geen ander.

  Neutrale recruitment tech experts

  HRlinkIT is niet afhankelijk van software-aanbieders. Op één jaar tijd werkten we met meer dan 40 verschillende oplossingen. Daag ons dus gerust uit.

  We digitaliseren meer dan 200 recruitmentbureaus
  Meer weten over de Optimalisatie Scan?
  Meer weten over de Optimalisatie Scan?

  App of mail Carol en bespreek of de Optimalisatie Scan iets voor jouw organisatie is.