• NL
 • EN
 • Imagine. Build. Grow.

  Strategie & technologie voor recruitment

  Wij helpen HR-dienstverleners en corporates slimmer recruiten. Dit met een succesvolle digitale strategie, innovatieve oplossingen en slimmere  technologische processen.

  Imagine.

  Wij plaatsen organisaties op een cruciale voorsprong met een doordachte digitale strategie. We tekenen nieuwe business-concepten uit, automatiseren je processen en kijken hoe we je huidige technologie kunnen optimaliseren. 

   

  Build.

  Wij bouwen slimme verbindingen tussen technologie, mensen en processen. We implementeren alle vormen van recruitmenttechnologie en passen op maat aan waar nodig. 

  Grow.

  Stilstaan is gelijk aan achteruitgaan. Wij helpen organisaties continu innoveren en optimaliseren. We evalueren je vooropgestelde doelstellingen en stellen samen een roadmap op om op lange termijn te blijven groeien.

  Wij geloven dat de juiste technologie recruitment beter maakt
  Wij geloven dat de juiste technologie recruitment beter maakt

  Wij geloven dat technologie oneindig veel mogelijkheden biedt voor recruitment en de zoektocht naar talent makkelijker én kwalitatiever kan maken. Wij automatiseren je processen, waardoor er een einde komt aan saai werk. Tools die je slimmer helpen recruiten en zelfs leiden tot betere resultaten, daar houden we van!

  Trends- en impactanalyse

  We onderzoeken de trends en hun impact op je organisatie. We creëren inzicht zodat jij precies weet hoe je jouw positie in de markt kunt versterken.

  Inspiratiesessie

  Wij laten je ontdekken wat de nieuwe mogelijkheden van recruitmenttechnologie zijn en hoe wij met innovatieve oplossingen de recruitmentwereld veranderen.

  Optimalisatiescan

  We onderzoeken met welke technologie je elke stap in het recruitmentproces kunt optimaliseren en hoe je je organisatie efficiënter maakt.

  Disruptive scan 

  We onderzoeken hoe realiseerbaar je businessconcept écht is. We analyseren de technologische vereisten en tekenen een weg uit om jouw idee succesvol te laten slagen.

  Digitaliseringsscan

  Digitale transformatie is cruciaal om jouw organisatie op lange termijn te laten groeien. Wij vertalen jouw visie, ambitie en concrete uitdagingen naar een digitale groeistrategie.

  Softwareselectie

  We onderzoeken en selecteren welke tools het best bij je organisatie aansluiten op basis van een marktanalyse van alle technologische systemen. Wij gaan op zoek naar de geschikte tools voor jou.

  Solution design

  We tekenen de structuur uit van je technologische oplossingen en beschrijven hoe de verschillende tools zullen samenwerken. Per fase wordt weergegeven wat we realiseren. Zo behoudt iedereen een helder overzicht.

  Software implementatie

  We implementeren complete Applicant Tracking, Vendor Management en CRM-systemen. Platformen met Search & Match mogelijkheden, apps, chatbots, mailintegraties en zoveel meer.

  Koppeling & integratie

  We helpen graag alles integreren binnen jouw workflow en zorgen ervoor dat de tools makkelijk met elkaar kunnen praten.

  Training 

  Om er voor te zorgen dat je de implementatie van nieuwe recruitmentsoftware en tools goed onder de knie hebt voorzien wij altijd trainingen waarin we uitleggen en tonen hoe je te werk gaat. Zo begrijpt iedereen de nieuwe manier van werken.

  Groeiadvies

  Na een succesvolle digitale transformatie is het belangrijk dat je je voorsprong niet verliest. Daarom zitten we regelmatig samen en bespreken we de laatste technologische vernieuwingen om ervoor te zorgen dat jij als bedrijf kan blijven innoveren.

  Ondersteuning

  Na oplevering staat ons Customer Success Team klaar voor verdere ondersteuning. Een optionele service waarbij we regelmatig updates uitvoeren en eventuele problemen oplossen zodat je optimaal kan blijven werken.

  Aanpak: hoe we elk project laten slagen

  1. Transformatie is een continu proces
  - Analyseren & bedenken
  - Ontwerpen & bouwen
  - Optimaliseren & ondersteunen

  2. We zijn niet gebonden aan leveranciers en kijken kritisch naar trends

  3. We bouwen enkel oplossingen waarin we zelf geloven. We vertrekken vanuit je bedrijfsdoelstellingen en niet vanuit software.
  Onze klanten
  Onze klanten
  • Randstad
  • Vivaldis
  • Poolstok
  • Ascento
  • Impact
  • Talentus
  • En nog veel meer
  Onze cultuur
  Onze cultuur

  De gemoedelijke en vriendelijke sfeer krijg je er bij ons vanaf dag één bij. Iedereen binnen HRlinkIT is nauw betrokken bij wat we doen. We zijn dan ook een hecht team dat aandachtig luistert naar elkaar, ideeën proactief op tafel legt en resultaatgericht samenwerkt.

  Openheid, vertrouwen, integriteit en flexibiliteit zijn geen loze woorden, maar betekenen hier echt iets. Samen heffen we het glas op een succesverhaal!

  Je spontane zelf
  Je spontane zelf

  Door de gezellige inrichting voel je je meteen thuis. Je kan jezelf zijn – of je nu bij collega’s bent, met (potentiële) klanten aan tafel zit of samenwerkt met een van onze partners. We praten op een open, enthousiaste, spontane en vooral respectvolle manier met elkaar.

  Een hecht team die niet stilstaat
  Een hecht team die niet stilstaat

  We zijn een hecht team dat elkaar helpt, motiveert en aanmoedigt om mee het glas te heffen op een geslaagd project. Een enthousiaste bende met een kleine hoek af, maar net dat zorgt voor de meest innovatieve inzichten.

  Bij ons is er altijd ruimte om te groeien. We vinden het namelijk belangrijk dat je niet blijft stilstaan, maar evolueert & nieuwe uitdagingen vindt binnen je bestaande werkomgeving.

  +100

  HR-dienstverleners gedigitaliseerd

  +25

  Digitale specialisten

  +40

  Verschillende softwareproducten
  TEST PURPLE

  test

  test