• NL
 • EN
 • Recruitmenttechnologie

  Implementatie

  Nieuwe software gekozen? Hoe zorg je ervoor dat de software is aangepast aan jouw processen en systemen? Hoe ga je om met verschillende type klant-en kandidatendata?

  HRlinkIT helpt recruitmentbureaus bij het implementeren van software en ordenen de data in de verschillende systemen. Tijdens de implementatie is het cruciaal om deze systemen allemaal naadloos te laten samenwerken. 

  Diepgaande kennis over recruitment technologie

  Wij implementeren verschillende soorten HR-technologie: van Applicant Tracking systemen tot Vendor Management systemen. Ons implementatieteam heeft ervaring met een breed aantal tools en maatwerk.

   

  Plan van aanpak

  Bij de start van het implementatieproject analyseren we jouw processen en andere systemen. We stellen een team samen, maken een plan van aanpak en bepalen samen met jou een deadline. We zorgen ervoor dat alle communicatie transparant verloopt en de juiste personen betrokken worden in het project. We organiseren wekelijkse statuscalls en houden vinger aan de pols zodat de deadline gehaald wordt.

   

  Koppelingen en integraties

  Elk technologisch onderdeel heeft zijn mogelijkheden, maar hoe ze samenwerken is waar het om draait. We zorgen voor de juiste koppelingen waardoor alle verschillende tools en platformen optimaal werken.

   

  Veelvuldig testen en optimaliseren

  De softwareoplossing wordt veelvuldig getest, bijgewerkt en geoptimaliseerd door ons team van consultants totdat we er honderd procent zeker van zijn dat alles werkt. We zorgen voor een naadloze structuur om te voorkomen dat er later bugs en issues voorkomen. Naast het selecteren en implementeren helpen we ook bij trainingen zodat goed om kan worden gegaan met deze systemen. Zo haal jij alles uit jouw recruitmentsoftware!

   

  Deze bedrijven hebben succesvol nieuwe technologie geïmplementeerd

  Bereik meer met technologie
  Bereik meer met technologie

  Barst je van de ideeën, maar twijfel je over de aanpak? Wil je jouw digitale kansen verkennen? Spar erover met ons!

  Plan een adviesgesprek in of stuur Carol een bericht via carol.geens@hrlinkit.com