• NL
 • EN
 • Het tijdperk van de build-as-you-go app store

  In HR en recruitment verschijnt de build-as-you-go app store: zonder code apps aanpassen en personaliseren én flexibel HR-software integreren. Is dit het begin van een nieuw digitaal tijdperk voor recruitment?

  Event tip: recruitmentsoftware ontdekken en vergelijken op Demo_Day België
  Event tip: recruitmentsoftware ontdekken en vergelijken op Demo_Day België

  Op de hoogte blijven van recruitmenttechnologie is niet eenvoudig. Gelukkig maakt Recruitment Tech dit iets gemakkelijker met hun online evenement Demo_Day België op 15 oktober. In enkele uren tijd kun je er kennismaken met verschillende recruitmentsoftware en kun je ongelimiteerd demo’s, pitches en tech talks volgen. De moeite waard voor wie op de hoogte wil blijven van de nieuwe mogelijkheden van technologie.

  PeopleGoal lanceert de eerste ‘build-as-you-go’ HR-app store
  PeopleGoal lanceert de eerste ‘build-as-you-go’ HR-app store

  PeopleGoal kondigt een build-as-you-go app store aan om tegemoet te komen aan de groeiende vraag van HR naar flexibiliteit, wendbaarheid en maatwerk. Eerder dit jaar verscheen in de recruitmentwereld ook al een gelijksoortig product (Minggo) dat het voor het eerst mogelijk maakt om technologie eenvoudig te integreren en te combineren via een recruitment app store. Deze nieuwe generatie aan software kondigen een nieuw tijdperk voor recruitment en HR aan waarin technologie veel flexibeler ingezet zal worden.

  Infographic: is blockchain de oplossing voor jouw probleem?
  Infographic: is blockchain de oplossing voor jouw probleem?

  We kennen allemaal de meerwaarde van blockchain, maar weten ondertussen ook dat het niet altijd en voor alles de oplossing is. Wanneer kan blockchain een toegevoegde waarde bieden, en wanneer niet? In deze handige infographic kun je het aan de hand van 11 vragen ontdekken. Dit geldt trouwens niet enkel voor blockchain, maar ook voor andere hypes als artificiële intelligentie of machine learning: stel jezelf altijd kritisch de vraag of deze technologie nu het antwoord biedt voor jouw uitdagingen.

  Hoe vermijd je dat de kost van de implementatie van HR-tools explodeert?
  Hoe vermijd je dat de kost van de implementatie van HR-tools explodeert?

  In deze korte maar boeiende video toont Phil Strazzulla dat de voornaamste valkuil niet in de implementatie, maar wel in het voortraject zit. Wie te lang ter plaatse trappelt loopt het gevaar dat zo veel resources bij een project betrokken raken, dat de kost explodeert nog voor er een lijn code is geschreven. Wie in plaats daarvan snel start, en vanuit een iteratieve roadmap steeds verder bouwt met de juiste resources op het juiste moment, werkt efficiënter. Daarvoor is dan wel een mindshift van ‘goed’ naar ‘goed genoeg’ nodig – maar die shift maken loont meer dan de moeite.