• NL
 • EN
 • AZ Sint-Jan

  Een hogere candidate experience en een sneller wervingsproces

  met de juiste technologie meer mensen aanwerven

  AZ Sint-Jan staat garant voor haar persoonlijke aanpak en professionele ontwikkeling, ook bij haar sollicitanten. De candidate journey en het wervingsproces moesten daarom efficiënter en beter gemaakt worden. Ook wilden ze komaf maken met de vele excel files en aparte lijstjes. 

  Doel: candidate experience verhogen en proces versnellen
  Hoe: implementatie recruitmenttool, mailsjablonen en rapportages
  Diensten: analyse, solution design, implementatie, integratie, training

  De uitdaging
  De uitdaging

  Bij AZ Sint-Jan werken meer dan 300 artsen en 3.000 andere medewerkers. Maar hoe kunnen ze jaarlijks voldoende medewerkers blijven vinden en het recruitmentproces vlot laten verlopen? Ze wilden komaf maken met de vele excelfiles en aparte lijstjes.

   

  Het proces
  Het proces

  Als eerste stap brachten we de business processen in kaart. Met deze uitgetekende workflow konden we een voorstel uitwerken die de opzet van een recruitment tool (Carerix) definieert. We bekeken welke documenten- en mailsjablonen en rapportages ingericht moesten worden. 

  In een tweede fase werd Carerix ingericht. We maakten de rapportages, document- en mailsjablonen aan. Er werden regelmatig overlegmomenten ingepland om nauwgezet de voortgang van het project met het AZ Sint-Jan te bespreken. 

  In de derde fase ging de Carerix van het AZ Sint-Jan live. We organiseerden aangepaste trainingen voor alle gebruikers en beheerders zodat iedereen de nieuwe recruitment tool optimaal gebruikt. Tijdens de eerste weken werd er verdere ondersteuning voorzien.

  Gerelateerde cases

  Time to get started.
  Time to get started.

  Barst je van de ideeën, maar twijfel je over de aanpak? Of loop je tegen een technologisch dilemma aan? Boek een gratis innovatiegesprek om te brainstormen en sparren met een recruitment tech specialist.

  Get in touch