• NL
 • EN
 • Vacature.com

  Vacature.com: het beste uit heel wat werelden

  Om de organisatie futureproof te maken wou carrièresite vacature.com flinke stappen zetten in een verdere digitalisering. HRlinkIT begeleidde de organisatie bij het opstellen van een architectuurplaat, de implementatie en de integratie.

  De uitdaging
  De uitdaging

  De wereld van de jobboards is sterk aan het veranderen. Denk maar aan de komst van LinkedIn, Google for jobs,… Voor jobsite vacature.com reden genoeg om de eigen werking te herbekijken. De nood aan verdere digitalisering drong zich op als antwoord op deze marktuitdagingen.

  Al snel werd duidelijk dat het niet één oplossing nodig was, maar een bundel aan oplossingen die met elkaar in verbinding staan: ‘best of breed’. “Wij wilden verschillende toppakketten linken om zo tot een topproduct te komen”, aldus Marc Staut. De uiteindelijke keuze van vacature.com viel op softwareleverancier Connexys, gecombineerd met andere leveranciers.

  Cases

  Time to get started.
  Time to get started.

  Barst je van de ideeën, maar twijfel je over de aanpak? Of loop je tegen een technologisch dilemma aan? Boek een gratis innovatiegesprek om te brainstormen en sparren met een recruitment tech specialist.

  Get in touch